tag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post4785003771540733163..comments2024-02-10T13:28:09.628+01:00Comments on Szczęśliwa kuchnia: Sałatka z zielonych pomidorówKatarzynahttp://www.blogger.com/profile/03437852095382571646noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-27647453862925035702016-09-03T08:06:39.670+02:002016-09-03T08:06:39.670+02:00Taka sałatka powinna być poddana pasteryzacji co n...Taka sałatka powinna być poddana pasteryzacji co najmniej 30 minut bo jest włożona na surowo !!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-46114809944370996372016-09-03T08:05:34.549+02:002016-09-03T08:05:34.549+02:00Zielone pomidory je się dopiero po zagotowaniu ina...Zielone pomidory je się dopiero po zagotowaniu inaczej są szkodliwe dla zdrowia !!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-18775162156556427852016-08-08T17:09:42.019+02:002016-08-08T17:09:42.019+02:00Moim zdaniem ile octu tyle cukru wtedy jest w sam ...Moim zdaniem ile octu tyle cukru wtedy jest w sam raz.A sól musi być bo będzie bezpłciowa sałatka. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-65784593133833423642015-09-29T11:51:58.430+02:002015-09-29T11:51:58.430+02:00Salatka robiona z tych proporcji wyszla zdecydowan...Salatka robiona z tych proporcji wyszla zdecydowanie za kwasna, jakby zepsuta byla...wszystkie sloiki laduja w koszu bo nie da sie tego jesc...a nastepnym razem to minimum 2 szklanki cukru dam, jesli nie wiecejAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-59369011104102830652015-09-07T11:35:59.114+02:002015-09-07T11:35:59.114+02:00a ja nigdy nie robię zalewy, składniki zalewy bez ...a ja nigdy nie robię zalewy, składniki zalewy bez wody bezpośrednio dodaje do sałatki + jeszcze olej i wtedy to dopiero jest pychota!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-91143090696898451502014-09-22T09:24:25.364+02:002014-09-22T09:24:25.364+02:00Ja właśnie takie wolę, gdy są bardziej twarde. Rze...Ja właśnie takie wolę, gdy są bardziej twarde. Rzeczywiście z solą będą dużo bardziej miękkieKatarzynahttps://www.blogger.com/profile/03437852095382571646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-45794717621319803612014-09-22T09:22:33.748+02:002014-09-22T09:22:33.748+02:00Nie solę, wole tę sałatkę twardąNie solę, wole tę sałatkę twardąKatarzynahttps://www.blogger.com/profile/03437852095382571646noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-11907431354291771062014-09-08T17:06:14.417+02:002014-09-08T17:06:14.417+02:00spróbowałam w tym roku po raz pierwszy. Trochę prz...spróbowałam w tym roku po raz pierwszy. Trochę przypieprzyłam i przysoliłam ... jeszcze nie próbowałam, ale zalewy wyszło mi połowę za dużo ... i zobaczymy - jak będzie gdy odwórcę :)<br />I LOVE PODHALEhttps://www.blogger.com/profile/10383729895642927576noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-10858453591735953612014-09-01T15:30:49.967+02:002014-09-01T15:30:49.967+02:00A gdzie sól?A gdzie sól?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-41635542108533098782013-10-24T00:22:04.025+02:002013-10-24T00:22:04.025+02:00bez solenia, bez blanszowania ... nie wyjdą zbyt t...bez solenia, bez blanszowania ... nie wyjdą zbyt twarde warzywa?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-57407595449687565922013-10-07T21:38:50.466+02:002013-10-07T21:38:50.466+02:00a ja zielone to o tak! jem :D do tv, czy przekąski...a ja zielone to o tak! jem :D do tv, czy przekąski, super są :D<br />A ta sałatka mega, szkoda, że nie mam warunków by robić :(Salvador Dalihttps://www.blogger.com/profile/01685133314070344965noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6673865270254600214.post-50315581788375196212013-10-07T21:07:45.884+02:002013-10-07T21:07:45.884+02:00bardzo przydatne :)
bardzo przydatne :)<br />Anonymousnoreply@blogger.com